Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Διαγωνισμός φωτογραφίας



Ο όμιλος υποβρυχίων δραστηριοτήτων Ιππόκαμπος διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τη θάλασσα και τις υποβρύχιες καταδύσεις. Το κάθε μέλος του ομίλου, μας έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος με μια, μέχρι πέντε φωτογραφίες τις οποίες έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του διαγωνισμού. Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι υποβρύχιες ή και από κάποιο τοπίο στην Κύπρο που όμως πρέπει να έχει θέμα τη θάλασσα. Τελευταία μέρα υποβολής των φωτογραφιών είναι η 31 η Ιουλίου του 2011. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι τυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί και να έχουν διαστάσεις περίπου 20 Χ 25 εκατοστά, ώστε να μπορούν να εκτεθούν για την βαθμολόγηση τους. Πρέπει να συνοδεύονται από το όνομα του διαγωνιζόμενου την ημερομηνία και τοποθεσία όπου πάρθηκε η φωτογραφία.

Η βαθμολόγηση τους θα γίνει από το κοινό, σε έκθεση φωτογραφίας σε ημερομηνία που θα οριστεί αργότερα. Ο νικητής θα κερδίσει δώροκουπόνι αξίας 200 ευρώ. Θα υπάρχει τιμητική διάκριση για τον δεύτερο και τρίτο νικητή. Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στο blog του ομίλου Ιππόκαμπος όπως και τα αποτελέσματα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διευκρινήσεις ή δήλωση συμμετοχής με τις φωτογραφίες σας στο Παντελή Θεμιστοκλέους στο τηλέφωνο 99617134.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τις φωτογραφικές σας και να βγάλετε αρκετές φωτογραφίες, έχετε ένα ολόκληρο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: