Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Παρουσίαση με θέμα υποβρύχια φωτογράφηση.

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 7 και 30 στη μαρίνα Λάρνακας θα γίνει μία παρουσίαση με θέμα υποβρύχια φωτογράφηση για όλα τα μέλη του ομίλου μας. Το θέμα θα παρουσιάσει ο εκπαιδευτής του Ομίλου μας Γιώργος Παντελή. Θα ακολουθήσει συζήτηση και λύση αποριών για το συγκεκριμένο θέμα. Γι’ αυτό όλοι την ερχόμενη Δευτέρα φέρτε τις Φωτογραφικές μηχανές σας για να μάθουμε να βγάζουμε καλύτερες φωτογραφίες, της μαγείας του βυθού.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ψάρεμα καρχαρία.

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχαμε στο ψάρεμα καλαμαριών (47 άτομα στο σκάφος πιάσαμε ένα ολόκληρο καλαμάρι) πάμε τώρα για τα πιο δύσκολα, τώρα και που μάθαμε πως ψαρεύουμε. Το μυαλό μας κατεβάζει ιδέες και έτσι σκεφτήκαμε να οργανώσουμε ψάρεμα καρχαρία με παραγάδι. Όλα τα μέλη και φίλοι του ομίλου μας να μαζευτούμε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 8 και 30 το πρωί στην αποβάθρα της μαρίνας λάρνακας. Θα αναχωρήσουμε με το σκάφος «Αναμνήσεις» στα ανοικτά του κόλπου λάρνακας για να δαμάσουμε τα σαγόνια του Καρχαρία. Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει φαγητό και ποτό. Αναμενόμενη ώρα επιστροφής γύρω στο μεσημέρι. Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 στην Άννα Ηροδότου στο τηλ: 99142030 .

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Κρουαζιέρα-Ψάρεμα-φαγητό-ποτό

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 ο όμιλος μας πρόκειται να πραγματοποιήσει απογευματινή κρουαζιέρα σε συνδυασμό ψαρέματος καλαμαριών και φαγητού για τα μέλη του ομίλου μας και τις οικογένειες τους. Όλα τα μέλη μας είναι ευπρόσδεκτα να περάσουμε για 4 περίπου ώρες, στο πολυτελές σκάφος αναμνήσεις. Το κόστος συμμετοχής είναι μόνο 10 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό (μάλλον ψαρόσουπα) και την κρουαζιέρα. Αναχώρηση στις 6 και 30 το απόγευμα και αναμενόμενη ώρα επιστροφής 10 με 10.30. Για συμμετοχές παρακαλώ μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα επικοινωνήστε με Αννα Ηροδότου στο Τηλ: 99142030