Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Καρναβαλίστικο Πάρτυ


Το ερχόμενο Σάββατο θα μασκαρευτούμε. Ελάτε όλοι στο μασκέ πάρτυ που θα γίνει στο ΠΟΝΑΘΑ η ώρα 8 το βράδυ. Φαγητό 10 ευρώ. Για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη στην Ευαγγελία Κονναρή ή στον Παντελή Θεμιστοκλέους στο τηλ 99617134.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η Κατάδυση μας στο Ζηνοβία.

Η χειρότερη μέρα στη Κατάδυση είναι καλύτερη από τη καλύτερη μέρα στη δουλεία>> Aυτό το ρητό μας θύμισε η σημερινή μας κατάδυση αφού από το πρωί η μέρα δεν έδειχνε να έχει τις ευνοϊκές προϋποθέσεις για μια ωραία κατάδυση. Ο καιρός έδειχνε να απειλεί την κατάδυση σε σημείο που στα μέσα της διαδρομής να σκεφτόμαστε να γυρίσουμε με το σκάφος πίσω. Τελικά αποφασίσαμε ότι θα βουτούσαμε και όποιος δεν ένοιωθε καλά να μην καταδυθεί. Kάναμε μια όμορφη τελικά βουτιά στο ναυάγιο του Ζηνοβία.











Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η Κατάδυση μας στο Ζηνοβία.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12-02-2011 προγραμματισμένη κατάδυση στο ναυάγιο του Ζηνοβία. Η κατάδυση ήταν ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ. Αρκετά καλή ορατότητα λίγα άτομα στο σκάφος και ήρεμη κατάδυση χωρίς ευτράπελα. Παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες για να ζηλέψουν κάποιοι που δεν ήρθαν. Το επόμενο Σάββατο το αναμένουμε με ανυπομονησία για μια νέα κατάδυση καιρού επιτρέποντος.










Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πάμε κατάδυση το Σάββατο!!!

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου το πρωί θα πραγματοποιηθεί κατάδυση για τα μέλη του ομίλου μας. όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στην Άννα Ηροδότου μέχρι αύριο το απόγευμα. Η τοποθεσία της κατάδυσης καθώς και το σημείο συνάντησης θα ανακοινωθεί με μήνυμα στο κινητό σας.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Μια νέα Ιστοσελίδα η www.k24.net μας δείχνει το καιρό στη Κύπρο. Η μικρομετεορολογία μας βοηθά να προβλέουμε το καιρό σε ορισμένη περιοχή και με αυτή τη σελίδα όπως και το www.Windfinder.com μπορούμε εύκολα να το κάνουμε.
Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ο όμιλος υποβρυχίων δραστηριοτήτων Ιππόκαμπος ξεκινά νέα σειρά μαθημάτων για την απόκτηση του διπλώματος ενός αστέρος αυτοδύτη της CMAS. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Παντελή Θεμιστοκλέους στο Τηλέφωνο 99617134 για περισσότερες λεπτομέρειες.