Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ο όμιλος Υποβρυχίων δραστηριοτήτων Ιππόκαμπος διοργανώνει την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ημερήσια κρουαζιέρα με το πολυτελέστατο Γιοτ "Αναμνήσεις". Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας, τα μέλη μας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κατάδυση. Η Κρουαζιέρα στοιχίζει 10 ευρό το άτομο μόνο, και σε αυτή μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του ομίλου μας, οι οικογένειες τους, καθώς και φίλοι. Όσοι θα συμμετάσχουν στην κρουαζιέρα παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στον Παντελή Θεμιστοκλέους στο τηλ: 99617134 μέχρι την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. Οι αυτοδύτες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τον καταδυτικό τους εξοπλισμό. Όσοι δεν έχουν δικό τους εξοπλισμό μπορούν να ενοικιάσουν από τον όμιλο.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Φωτογραφίες από τη τελευταία μας κατάδυση στο ναυάγιο του ιστιοφόρου την περασμένη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010.









Με αρκετό ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την περασμένη δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010 την Ομιλία - Σεμινάριο με θέμα τον καταδυτικό εξοπλισμό που οργάνωσε ο όμιλος μας. Ο κύριος Βασίλης Μιχαηλίδης από τη ΝΙΝΟΣ σπόρτ μας εξήγησε τη λειτουργία και συντήρηση των ρυθμιστών αέρα και πλευστότητας και γενικά για τον καταδυτικό εξοπλισμό. Ακολουθούν μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.


Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2010 η προγραμματισμένη εκπαιδευτική κατάδυση για τους μαθητές της 20 τάξης. Στην κατάδυση, η οποία έγινε στο ναυάγιο ιστιοφόρου απέναντι από το κάστρο Λάρνακας, συμμετείχαν 4 μαθητές και 3 εκπαιδευτές. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες η μαθητές όλης της 20 τάξης θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις καταδύσεις για την απόκτηση του διπλώματος τους. Γιαυτό μαθητές οι οποίοι χρειάζονται ακόμα κάποιες καταδύσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουμε τους εκπαιδευτές του ομίλου μας ώστε να κανονίσουν για τις καταδύσεις. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τη σημερινή κατάδυση μας.
























Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Την Ερχόμενη Δευτέρα 06-09-2010 ο όμιλος μας οργανώνει σεμινάριο με θέμα τις αναπνευστικές συσκευές αέρα. αντιπρόσωπος από την Ninos sport. θα έρθει και θα μας μιλήσει για τον καταδυτικό εξοπλισμό. Το σεμινάριο θα αρχίσει στις 7 και 30 στο Ναυτίλο στην Αποβάθρα της Μαρίνας Λάρνακας.
Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα 30 Αυγούστου οι γραπτές εξετάσεις της 21ης τάξης για την απόκτηση του διπλώματος ενός αστέρος αυτοδύτου της CMAS. Οι εξετάσεις έγιναν στις εγκαταστάσεις του Παγκύπριου Ομίλου Ανοικτής Θαλάσσης μέσα στην Μαρίνα Λάρνακος. Οι Μαθητές βρήκαν το γραπτό εύκολο ενώ κάποιοι άλλοι αρκετά δύσκολο. Οι προσπάθειες των μαθητών για αντιγραφή δεν απέδωσαν καρπούς αφού οι εκπαιδευτές του Ομίλου ήταν συνεχώς από πάνω τους. Προσπάθεια των εκπαιδευτών είναι να μάθουν και όχι απλά να περάσουν οι μαθητές μας, με μοναδικό στόχο τις ασφαλισμένες καταδύσεις.