Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΚΑΤΑΔΥΣΗ!!!!!

Ο Όμιλος υποβρυχίων δραστηριοτήτων Ιππόκαμπος ενημερώνει τα μέλη του ότι το Σάββατο 29-05-10 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη Κατάδυση.
Για συμμετοχές και πληροφορίες παρακαλούμε όπως μιλάτε με τον Αρχηγό και συντονιστή της Κατάδυσης Άνδρο στο τηλέφωνο 99449400.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση κατάδυσης.

Ο όμιλος υποβρυχίων δραστηριοτήτων Ιππόκαμπος διοργανώνει την Κυριακή 23 Μαίου κατάδυση για όλα τα μέλη του. Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να στείλουν γραπτό μύνημα στον αρχηγό κατάδυσης Βάσο Μιχαήλ στο τηλέφωνο 99654642 με το όνομα σας και τον καταδυτικό εξοπλισμό που σας λείπει. Ο όμιλος διαθέτει εξοπλισμό προς ενοικίαση.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους το βιβλίο μητρώου καταδύσεων (log book) για να πιστοποιήσουν στον υπέυθυνο κατάδυσης την πείρα που διαθέτουν. Επίσης μετά την Κατάδυση θα πρέπει να παραμείνουμε ολοι ακόμη λίγη ώρα για την συντήρηση του καταδυτικού εξοπλισμού. Οι εκπαιδευτές ασχολούνται αφιλοκερδώς για την οργάνωση αυτών των καταδύσεων γι΄αυτό δεν πρέπει να τους φορτώνουμε και με το πλύσιμο του εξοπλισμού που εμείς θα χρησιμοποιήσουμε. Αυτή την τακτική θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε σε όλες τις καταδύσεις που θα οργανώσουμε αυτό το καλοκαίρι και που δεν θα είναι λίγες.

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Κατάδυση στο ξυλοφάγου 09-05-10











Φωτογραφίες από την κατάδυση στην περιοχή Ξυλοφάγου.
5 άτομα συμμετείχαν στην σημερινή μας κατάδυση. Αναμένουμε τις επόμενες μας καταδύσεις περισσότερες συμμετοχές. Ήταν όμως μια καλή κατάδυση και μια καλή αρχή για την χρονιά.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Παιδιά ξυπνήστε!!!

Το καλοκαίρι έφτασε. Η θερμοκρασία αυξήθηκε αν και δεν έπεσε και πολύ. Θερμοκρασία νερού αυτές τις μέρες 18-19 βαθμούς Κελσίου Τα μετεωρολογικά δελτία μας δίνουν λίγες συνεφιές το σαββατοκύριακο αλλά άνεμο μέχρι δύο Μποφόρ Ιδανικές συνθήκες για μια κατάδυση αυτή τη περίοδο. Την Κυριακή 9 Μαϊου όσοι θέλουν μπορούν να έρθουν μαζί μας στην πρώτη οργανωμένη κατάδυση του ομίλου μας για αυτή την χρονιά. Όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Παντελή Θ. στο 99617134.